L'OREAL PARİS ELSEVE 2'Lİ BAKIM İKİSİRİ YORUMLARIM !

Selam Gençlik :)

Yine bir saç bakım ürünüyle sizlerleyim bu aralar müsaitim o yüzden ne yayınlarsam kardır diye düşünüyorum. Zira bir hafta sonra nişanım olacak misafirler gelir gider malum birde bayram arefesi fırsat bu fırsat :) 
Bugün bahsedeceğim bu sprey tarzındaki ürün Loreal Elseve 2'li Bakım iksiri aslında yağ diye geçse de yağla hiç bir alakası yok diyebilirim içini şöyle bir çalkalayınca yağ gibi görünüyor o kadar, saça uygulayınca sanki su sıkıyormuş gibi oluyorsunuz. Bu sprey kuru saça da ıslak saça da uygulanabiliyor sen nasıl kullanıorsun derseniz? 
 Ben saçlarımı tararken kırılmasın diye yoğun bir şekilde uçlarına sıkıyorum nemli oluyor ve taramak oldukça kolay oluyor, ama hemen kuruyor öyle bir ıslak görünüm kalmıyor ya da hacim falan vermiyor ben saçlarımı beslediğini de düşünmüyorum. Kokusuna gelecek olursam oldukça güzel bir kokusu var ayrıca bu ürün bimden almıştım ben fiyatı 8 lira gibi birşeydi ben daha önce yağını kullanmıştım.






İçerisinde 6 değerli çiçek özü yapı içeriyormuş valla dediğim gibi yağlı bir his kesinlikle bırakmıyor. Saçları daha sonrasında durulamak geremiyor. Yumuşaklık sağlıyor , Ağırlaştırmıyor dediğim gibi saçların çok kolay taranmasını sağlıyor:) Benim bugün ki son yazımla sizlere veda ediyorum bir sonra ki yazımda görüşmek üzere hoşçakalın:) 

Not: Nişan hazırlık postu hazırlamamı isterseniz yorum olarak bırakın ben düşünüyordum ama sizleri sıkmaktan korktum eğer sevdiğiniz bir yazı türüyse belirtin. Nasıl bir nişan maratondan geçtim sizlerle de paylaşayım.  
Sevgiyle kalın 
Leyla ! :=)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM