Watson, Gratis Ve H&M Alışverişim


Merhabalar 

Sevgili blog arkadaşlarım en sevdiğim eylül ayına girmiş bulunmaktayız. Bu ayın ilk postu bir alışveriş yazısı olsun istedim. Geçenler de küçük bir alışveriş yaptım genel olarak merak ettğim ürünleri aldım hep birlikte inceleyelim. 




 Watsons dan Revlon Colorstay pudrasını aldım, sanırım 20 lira gibi bir fiyata düşmüştü.  Ben daha önce fondöteni ni kullanıp çok memun kalmıştım yazısını okumak isterseniz  Tık Tık  
 Rimmel London  Lash  Accelerator Maskarasını aldım bir çok kişi memnun olduklarından bahsediyorlardı. Benimde maskaram bitmişti denemek için aldım umarım memnun kalırım kullanıp yorumlarımı paylaşırım . Fiyatı 12 liraydı. 


Gratiste Maybellıne göz ürünlerinde %40 indirim vardı. Ben de maybellıne markasının en merak ettiğim krem farı Creme de Nude 93  11,90 liraya düşmüştü aldım. aranızda kullananlar var mı yorumlarınızı bekliyorum.

Gelelim alışverişimin en bombe ürününe  H&M beyaz renkli süngerinin uzun zamandır peşindeydim. her gidişimde stoklarda mevcut değil cevabını alıyordum. Öyle gezinirken tesadüfen kasa önündeki askılar da bir tane gördüm ve hemen atladım. 6,90 fiyatı var. En yakın zamanda yorumlarımı yazacağım. 
İşte benim alşverişim bu şekildeydi. 
Okuduğunuz için teşekkür ederim
Sevgiyle kalın efenim :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM