CLINIQUE ALL ABOUT EYES CONCEALER ( Clınıque Göz altı kapatıcısı) 03 Light Petal






Merhaba !

Bugün sizlere Clınıque markasının göz altı kapatıcısından bahsetmek istiyorum. 
Göz altlarından muzdarip biri olarak kapatıcılığı yüksek ürünleri tercih ediyorum bu ürününde kapatıcılığının yüksek olduğunu duymuştum, Deneyimlerimi sizlerle paylaşmak isterim
 Bu kapatıcının vaatleri şu şekilde; 

  • Şiş görünümü azaltmaya yardımcı olur.
  • Göz altındaki koyu halkaları gizler
  •  Uzun süre kalıcı ve nemlendirir
  • İnce çizgilere dolmaz
  • Dermotolojik olarak test edilmiştir.


 Bendeki rengi 03 Ligt Petal 

Tüp şeklinde bir ambalaja sahip bu kapatıcıyı dar ağız kısmından dolayı kullanmak oldukça pratik istediğimiz miktarda ürün almak mümkün. 
 

 Clınıque göz altı kapatıcısı bu rengi pembe alt tonlu olup gördüğünüz gibi oldukça yoğun kıvama sahip. Öncelikle şunu belirmeliyim ki çok az bir miktar yani nohut tanesi kadar falan bile her iki göz altına da çok rahat yetiyor hatta fazla bile gelebiliyor. Yoğun kapatıcılık sağlayan bir ürün, olduğundan ben göz altlarım dışında yüzümde kapatılması gereken kusurlarıma bile uyguluyorum.

 
Gördüğünüz gibi ürün çok katı bir kıvamda olduğundan dağıtımı da bir hayli zor, Kuru göz altları için oldukça güç bir ürün diyebilirim, ben uygulamadan önce mutlaka  göz altlarımı nemlendiriyorum ona rağmen dağıtımı zor yani,

 
Evet kusurları güzel bir şekilde kapatıyor ama  göz altlarını oldukça mat gösteriyor. Kalıcılığı oldukça başarılı günün sonlarına doğru  göz altlarımda ufak bir oksitlenme yaşıyor. Ben bu ürünü çoğu zaman correctour olarak kullanıyorum yani kusurları kapatıp üzerine göz altlarımı daha aydınlık gösteren ayrıca likit bir ürün kullanıyorum. Bence bu ürünü kullandıktan sonra göz altlarını pudra ile sabitlemesek te olur, çünkü ürün çok iyi bir şekilde sabitleniyor. Her ne kadar vaatlerinde çizgilere dolma yapmadığı söylense de maalesef çizgilere doluyor. Bu üründe en güzel sonucu parmaklarla pıt pıt uygulayarak alıyorum ama ıslak bir süngerle de uygulanabilir bence.
 
Ürünün fiyatı 60- 70 TL civarı
Değer mi almaya diye sorarsanız daha iyi kapatıcılar alınabilir bu fiyata
Ne diyoruzzz ??
Denemeye devammmmm !
Neyse geldik yine bir postun sonuna daha sonraki postlar da görüşmek dileğiyle
Esen Kalınız :=)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM