Maybellıne Color Tattoo - Creme De Nude 93

 
 

İYİ GECELER BLOGDAŞLARIM !

Bugün ki konuğum son zamanlarda oldukça konuşulan Maybellıne color tattoo serisinin creme de nude olanı, aslında bu krem farların bir çok rengi mevcut , ben daha önce  color tattoo serisinin on and bronz kullanmıştım onun yazısına ulaşmak için Tık Tık ..
 
 
 
Maybellıne nin en sevdiğim ürünleri kuşkusuz bu tekli krem farları gerek kullanım kolaylığı gerek farın kalıcılığını kolaylaştırması açısından oldukça pratik ürünler.
 
 
 Bu far küçük bir cam kavanozun içerisinde yer alıyor çok sağlam bir kapağı var tam çantaya at çık tarzında :)
 
 

 
Bendeki rengi krem tonlarında olup ürün mat yapıya sahip, on and bronze gibi satin bitişli bir ürün değil yani
  

 
Biraz kuru bir yapıda parmakta biraz ısıtıp öyle kullanmak en mantıklısı, ürünü göz kapaklarında ister tek renk far şeklinde ister koyu renkli fara astar, baz vb. işlevli kullanılabilir. Dediğim gibi kuru bir bitişi var yağlı göz kapaklıların bayılarak kullanacağını düşünüyorum. Lakin kuru göz kapakları olanlarında iyice nemlendirdikten sonra rahatça kullanacaklarını düşünüyorum. Mesela benim göz kapaklarım kuru ben bu ürünü tek kullanıca göz kapaklarımda çizgi çizgi parça şeklinde çok çiğ duruyor, ama  güzelce nemlendirince çok daha iyi dağılıyor, ayrıca arada far bazı da kullanıyorum o zaman ürün kendini çok güzel gösteriyor. Ben genelde göz kapağımı nötrlemek için kullanıyorum. Bazen de koyu renklerin ya da rengini ifade edemeyen farların altında astar olarak kullanıyorum gerçekten nefis oluyor. Bence kullanışlı bir ürün fiyatı da gayet uygun
Gratis, watsons vb. kozmetik mağazalarında bulabilirsiniz normalde fiyatı 16 tl falan ama indirimle 11,90 almıştım ben.
Geldik Yazının sonuna okuduğunuz için şimdiden
Teşekkür ediyorum
Bir dahaki postumda görüşmek üzere
Hoşça kalın :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM