NOTE BB CONCEALER YORUMLARIM !

 
 
 

note, kapatıcı, göz altı morluğu,
 
 
MERHABALAR !
 
Bugün sizlere, kapatıcı dosyasında son deneyimlediğim  Note bb concealer indan bahsedeceğim. Aslında bu bb kremle tanışma hikayemden biraz bahsedeyim. Boyner de  note standına gezinirken kapatıcının da bb kremimi olur deyip inceledim biraz,  hatta oradaki satış danışmanı deneyebileceğimi söyleyince ki o günde 0 makyajdı, kapatıcının göz altlarıma verdiği aydınlığa bayıldım. Neyse ben hemen almak istemedim, fiyatı 30 TL falandı. Bu öyle kaldı bi ara Cosmetica sitesinde indirimde görünce hemen attım sepete :) Bu şekilde daha uygun fiyata almış oldum. (13,90)
Ürün hakkındaki deneyimlerime gelecek olursak;



Ürünün 10 ml bir tüp şeklinde ambalajı var ucunda metal bir plaka var  ya ben bu metali çok sevemedim çok kullanışsız bence çünkü ürün tıkanıyor gelmiyor ambalaja bastırınca da oldukça fazla ürün çıkıyor ve ziyan oluyor.
 

Bendeki 03 numara renk tonu bana cuk diye oturdu çünkü, yapısı likit şeklinde az miktarda ürün bile gerçekten güzel kapatıcılık veriyor hatta fazla gelince ben yüzümün diğer kusurlu bölgelerinde de kullandım gerçekten fondöten süremesem de olur yani.


 
Ürün göz altlarımda nemli bir görüntü oluşturdu. Çok fazla çizgilenme olmadı ben pudrayla sabitleme yapıp ürünün canlılığını öldürmek istemedim gerek de görmedim esasında, onun dışında En iyi sonucu parmaklarla pıt pıt uygulama da gördüm, bu güzelim ürünü süngerle uygulayıp  hiç ziyan etmeyin derim ! Böyle işte bitince tekrar almayı düşünüyorum. Benim kapatıcı hakkında ki düşüncelerim bu kadardı unuttuğum bir şey varsa ekleyin lütfen! okuduğunuz için teşekkür ederim.
Başka bir yazımda görüşmek üzere
Sevgiler!

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM