Revlon Colorstay Pudra ( Medium )


Selam Millet !

Nasılsınız bakalım umarım her şey yolundadır? Bugün bloğum da Revlon'un Colorstay pudrasını ele alacağım. Ben Revlon markasının bir çok ürününü kullanıp memnun kalanlardanım özellikle colorstay fondöteni yazısı için .. bu ürünü de satış danışmanın önerisiyle aldım çünkü kapatıcı özelliğe sahip olduğundan bahsetti. Ayrıca indirime girdiğini de görünce dayanamadım açıkçası, Öncelikle şunu belirtmeliyim ki toz pudra için çok uygun bir  fiyatı yok. Ben genellikle Rimmel London markasının staymatte pudrasını kullanıyorum çok da memnunum. Bakalım bunun hakkındaki düşüncelerim nasılmış. 

Pudra plastik bir koruyucu ambalajın içinde yer alıyor .







İki katlı kapağa sahip olan pudranın iç tarafında arka kapağında aynası ve beyaz sünger aplikatörü var.



Pudra 16 saat parlamayı engellemeyi vaat ediyor.  Ben esmer tenli olduğumdan bana en uygun renginin medium olduğunu düşündüm.
Sarı alt tonlu bu pudra oldukça ipeksi yumuşaklıkta olup hafif bir yapıya sahip.



Benim şahsi görüşüm bu pudra kesinlikle kuru  ciltlere uygun değildir. karma ve yağlı ciltliler gönül rahatlığıyla kullanabilirler,  Evet bu ürünün kapatıcılığını beğendim ama fazla uzun sürmedi en fazla iki saat cildimde durdu ki bildiğimiz 16 saat yalan oldu. Eğer pütürlü bir cildiniz varsa bu üründen kaçarak uzaklaşın ama pürüzsüz tabiri caizse kaymak gibi bir cildiniz varsa bu ürün tam size göre diyebilirim. Ürün oksitlenme yapmıyor ayrıca paraben içermemesi de pudraya karşı olumsuz izlenimlerimi bir nebze de olsa hafifletti. Ben bu üründen en iyi sonucu  içerisindeki süngerle uygulayınca alıyorum. Fırçayla uygulayınca homojen durmuyor. Bu pudrayı tek başına kullanmak istiyorsanız kesinlikle cildinizi önceden nemlendirmenizi öneririm. 
Başta dediğim gibi bir pudra için oldukça pahalı, daha ben indirimde 20 TL aldım. 
Neyse ben bu pudrayı kullanırım ama bitince de almam bir daha .
Genel anlamda düşüncelerim bu kadardı siz bu pudrayı kullandınız mı, neler düşünüyorsunuz ? Paylaşırsanız sevinirim. 
Başka bir yazımda görüşmek üzere 
Esen Kalın :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM