Bioata 59 Elements 01 Pale Pink Dudak Kalemi

dudak kalemi, nude dudakalar, gelin ruju nasıl olmalı, gelin makyajı,









İyi Geceler Arkadaşlar !

Bugün sizlere bitkisel içerikli bir kozmetik ürününden bahsetmek istiyorum, öncelikle sponsor ürünü olduğunu belirtmek istiyorum. İsterseniz Biota 59 Elements Firmasını tanıyalım biraz, B’IOTA Laboratuvarları sağlık ve güzellik sorunlarına etkin ve uzun vadeli bitkisel çözümler üretiyor. Bünyesinde Bioxcin, Bioder, Bioblas, Biomen, Restorex ve Nutraxin gibi markaları barındıran B'iota sürekli yeni ürünler geliştirerek dünya markaları yaratma hedefine hızla ilerliyor. Yenilikçi ürünleriyle sağlık ve güzelliği bir arada sunan B'iota, doğanın sınırsız yararını sunduğu farklı bitkileri sentezleyerek en son teknolojiyi titizlikle bir araya getiriyor. B'iota'nın devrim yaratan nitelikteki markaları çeşitli sorunlara yüzde 100 bitkisel çözümler sunarken bu ürünler eczaneden markete, zincir mağazalardan parfümeriye kadar birçok noktada tüketiciyle buluşuyor.

 


Bioata 59 Elements 01 Pale Pink dudak kalemi hakkındaki düşüncelerime gelecek olursak, markanın toplam 3 renk dudak kalemi mevcut, 3 de kahve ve nude tonlara sahip  bende ki rengi en açık olan sanırım, Dudak kalemi görüntü olarak klasik dudak kalemleri gibi, ucu oldukça yumuşak sürümü de oldukça rahat bence, günlük hayatta ruj niyetine kullandığımda oluyor ama daha çok dudak çerçevelemek için kullanıyorum. Rengine bayılıyorum çok doğal içeriğinin de temiz olması kullanırken ayrı rahatlık veriyor insana. Fiyatı  19,90 TL 
Bir dudak kalemi için pahalı geldi bana bence daha uygun fiyatlı olmalıydı.
benim ürün hakkındaki düşüncelerim bu kadardı umarım yararlı bir yazı olmuştur. Siz bu markayı duydunuz mu,ne düşünüyorsunuz ? 
Başka bir yazıda görüşmek üzere 
Esen Kalın :)


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM