Garnıer Çif Fazlı Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu Yorumlarım

makyaj temizleme, garnıer
Merhaba !
 
Yaptığımız makyaj kadar o makyajı temizlemek de çok önemli değil mi bayanlar ? İşte sizlere garnierin ülkemize en son getirdiği  çif fazlı temizleme suyundan bahsedeceğim daha önce yağlıdan karmaya ciltler için olan Tık Tık ve hassas ciltliler için olanı Tık Tık kullanmıştım. Aslında çif fazlı ürünler herkes gibi beni de ürkütür acaba cildimi yağlı mı bırakır sivilcemi yapar vb. sorular bırakır aklımızda değil mi? Yine de performansını merak ettim  ; 
 
garnıer, makyaj temizleme suyu,
 
Garnıer mıceller makyaj temizleme suyu Yüz, göz ve dudaklar için kullanılıyor içerisinde argan yağı var bu iyiye işaret :)
400 mllik bu temizleme suyu 200 kullanımlık ben bu boyutu oldukça bereketli buluyorum. Gelelim etkilerine; öncelikle suya dayanıklı ve uzun süre kalıcı makyaj dahil tüm makyajı başarılı bir şekilde çıkarıyor.
 Ürün  tek hareketle ciltteki tüm makyajı alıyor kabul ediyorum, lakin o yağlı his biraz hissediliyor sanki ya,  Ama öyle vıcık vıcık da değil yani anında kuruyor;  ayrıca ben kabasını aldıktan sonra temizleme jeliyle tekrar dan yıkadığım için çok da sorun değil
kuşkusuz benim en sevdiğim özelliği suya dayanıklı göz makyajını hiç rahatsız etmeden çıkarması, kirpiklerimi dökmediğini de fark ettim. Kokusu ise çok hoşuma gidiyor diğerleri kokusuzdu.
Ayrıca yüzümü nemlendirdiğini de fark ettim.  
Ürünü çalkalayıp iki pamuğa alıyorum tüm yüzümü o şekilde temizliyorum yani, Fiyatı 20 lira sanırım ama indirimli dönemlerde 10 liraya düşüyor tüm kozmetik malzemeleri satan mağazalarda bulmak oldukça kolay.
Geldik yazımın sonuna siz bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Görüşürüz
Sevgilerle !



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM