Rimmel Exaggerate Liquid Eye Liner - 001 Black



siyah eyeliner önerisi, likit eyeliner,

Slm Millet !
Bugün Rimmel London likit eyelinerindan bahsedeceğim sizlere, aslında sürümünün zor olduğunu düşündüğüm için  likit eyelinerlardan pek korkarım bunu nasıl bir cesaretle aldıysam inanamadım kendime :) Şaka bir yana simsiyah bir eyeliner arıyorken bu çıktı karşıma bendeki rengi % 100 001 Black 
Şöyle bir baktığımızda bir eyelinerdan istediğimiz nedir ? Bence kesinlikle simsiyah ve dayanıklı olması. Şimdi bakalım bu eyeliner istediğimiz gibi mi :)





 klasik likit eyeliner ambalajına sahip olup, içerisinde salladıkça sallanan bir bilye var sanırım bu içerisindeki ürünün kurumasını engelliyor. ( Tam bilemedim ama)  eyelinerın sert plastik gibi dursa da keçe olan sivri bir ucu var, ucunun keçe olması kesinlikle  sürüm kolaylığı sağlıyor.

            

Rimmel Exaggerate Eyeliner oldukça sıvı bir yapıya sahip, göz kapağına uyguladıktan sonra hemen kurumuyor 3- 5 dk kurumasını beklemek gerek yoksa bildiğin her yere bulaşıyor. Evet ürün ilk uygulanınca simsiyah ama biraz kurudukça o sim siyahlığı biraz küllü siyaha dönüşüyor diye bilirim. Ben kalıcılığını beğendim kuruduktan sonra kesinlikle akma yapmıyor. Makyaj temizlerken de zorluk çıkarmıyor kesinlikle,  klasik bir eyeliner diye bilirim . Bu ürün benim ne beklentimin üstünde ne de beklentimin altında eyeliner ihtiyacım olduğundan dolayı Watsonstan indirim zamanın da 8,90 TL gibi bir fiyata aldım bence fiyatına göre iyi tekrar alır mıyım hiç bilemedim. Sırada The balmın likit eyelinerı var, ama sizlerinde varsa öneriniz alırım. Benim düşüncelerim bu kadardı. Siz bu ürünü kullandınız mı, neler düşünüyorsunuz ?
Başka bir yazımda görüşürüz 
Esen Kalın:) 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM