Dermokil '' DK DENT '' Doğal Koruyucu Diş Macunu



 Herkese Merhaba !

Bugün ki yazımda sizlere son günlerde çok memnun kaldığım dermokil in doğal içerikli beyazlatıcı diş macunundan bahsedeceğim. Evet beyazlatıcı dedim yanlış duymadınız:) öğretmen arkadaşlarım çok iyi bilir, her teneffüs çay ve kahve oldukça fazla tüketiriz  hatta yetmez gelir eve yine bol bol çay içeriz lakin bunun sonucunda dişler resmen sapsarı bir hal alır. Evet bir çok markanın diş macununu kullanmışlığım var lakin dikkat ettiyseniz diş macunu yazım yok denecek kadar azdır. Bu macunu yazma nedenim ise gerçekten dişlerime son derece iyi geldiği içindir.

  Dermokil  DK Dent Diş Macununun Özellikleri;

Öncelikle sağlık açısından uygun olmadığı bilinen, temizliği ve köpürmeyi sağlayan hammadde olan SLS (sodyum lauryl sulfate) olmadığından bu macun köpürmüyor. SLS yerine daha zararsız ve yumuşak bir temizleyici olan Shea betaini var. 
DK Dent Diş Macunu tatlandırıcı içermeyip, tadını tamamen doğal ve ekolojik ortamda yetiştirilen '' Stevia'' bitkisinden alıyor.
DK Dent diş macunu boya içermez yine rengini bitki özlerinden alır.
 İçerisinde ağız ve diş sağlığında etkili 7 doğal bitki özü bulunuyor. ( Adaçayı, Mür, Ratanya, Greyfurt, Yeşilçay, Papatya ve Üzüm çekirdeği yağı )  
DK Dent Diş macunu Florür ve gluten içermez.

Benim deneyimlerim ise ;

DK Dent Diş macunu ilk kullanımda etkisini gösteren bir macun oldu benim için evet köpürmüyor önce bu ne ya dedirtiyor. '' Çok afedersiniz ama''  diş macunu tükürdüğünüz zaman nasıl sarı sular aktığını göreceksiniz. Gerçekten dişlerin temizlendiğini hissedebiliyorsunuz. Ayrıca bu macunu kullandığımdan bu yana diş etlerim de kesinlikle kanama olmadı, Severek kullandım ve biter bitmez en büyük boyutunu alıyorum
12,90 gibi bir fiyatı var.
Geldik bir yazının daha sonuna okuduğunuz için 
Teşekkür ederim 💋






Yorumlar

  1. Florür olmaması çok iyi.

    YanıtlaSil
  2. Biz de dk dent kullanıyoruz ama tamamen doğal değil. İçindekiler kısmına bakmadınız sanırım. Yine bir sürü kimyasal var

    YanıtlaSil
  3. İçerikte yani diş macunu kutusu Yada tüpündeki içerikte yazılmamış olmasına rağmen dermokil firması sitesinde içerikte titanyum dioksit yazıyor bu madde belki florürden de tehlikeli vücuttan atılamıyor ve ilerde kanser,şeker hastalığı ve kronik hastalıklar bunama yapabiliyor bu nedenle bu ürüne güvenmedim.

    YanıtlaSil
  4. Anlattığı gibi hatta eksik bile söyledi

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM