Loreal Paris Infallıble 24H-Matte Fondöten 12 Natural Rose


kalıcı fondöten, loreal paris, fondöten,porselen makyaj,
Loreal Paris Infallıble 24H-Matte Fondöten 12 Natural Rose

Selam !

Bu ayın ilk fondöten postuyla karşınızdayım, Loreal Infallıble 24 saat kalıcılığı vaat eden bu fondöten en merak ettiklerimdendi, nihayet deneme fırsatı buldum renk konusunda yine kararsızlığa düştüm ama ne yapalım kozmetik mağazalarında hiç bir zaman tester bulamıyorum. Daha önce ise yine mat bir fondöten olan loreal'in True Match fondöteni hakkında ki deneyimlerimi yazmıştım.
Gelelim Infallıble 24H-Matte fondöten hakkında ki düşüncelerime;
Ürün 30 ml siyah tüp içerisinde ucunun bu şekilde sivri olması çok iyi çünkü fazla ürünün ziyan olmasını önlüyor diyebilirim.

kalıcı fondöten, yağlı ciltler için fondöten,
Loreal Paris Infallıble 24H-Matte Fondöten
Öncelikle adında anlaşılacağı üzere mat bir fondöten onun dışında 24 saat kalıcılık ve kusursuz kapatıcılık sunuyor. Arkasında özelliklerini görebiliyoruz, peki vaatlerini yerine getirebiliyor mu ?

Loreal Paris Infallıble 24H-Matte Fondöten 12 Natural Rose

Öncelikle ben karma bir cilde sahibim, açıkçası  almadan önce biraz tereddüt etsemde bi sıkıntı yaşamadım çok şükür :)

Loreal Paris Infallıble 24H-Matte Fondöten 12 Natural Rose
Loreal Paris Infallıble 24H-Matte Fondöten 12 Natural Rose

Benim daha önce kullandığım mat bitişli fondötenler genelde çok akışkan yapıdaydı lakin bu fondöten hiç öyle değil yani orta yapıda ne çok sıvı ne de çok katı bir yapısı var, bu şekilde olması cilde çok kolay uygulanmasını da sağlıyor, fondöten ciltle çok çabuk bütünleşiyor ama sürerken öyle acele davranmaya gerek yok çünkü ürün cilde oturduktan sonra  matlaşıyor. Sabitlemek için pudra kullanmaya hiç gerek kalmıyor çünkü pudralı bir bitişi var.
Bence kapatıcılığı ortadan yükseğe doğru yani miktarına göre kapatıcılık oranını arttırabiliriz. Ben cildime verdiği matlığı çok sevdim çünkü yüzümde pul pul bir görüntü oluşturmadı, maske gibi de durmadı, kadifemsi bir bitişi var, gün boyunca en fazla 6- 7 saat gibi bir süre yüzümde kaldığından 24 saat kalıcılık vaadini deneyimleyemedim maalesef. Gün içerisinde kusma falan yapmadı, sadece burun bölgemde biraz oynama yaptı.  O kadar da olur diyorum, onun dışında ben bu fondötene özel günü fondöteni diyorum çünkü ne zamamnbu fondöteni kullansam porselen makyaj mı yaptın diye sorular geliyor. 
 Bem loreal Infallıble 24H-matte fondötenini severek kullanıyorum.
 Fiyatı 40 küsür falan.  Almayı düşünürseniz mutlaka indirimleri beklemenizi öneririm. Ben cosmetica indirimde 26 liraya almıştım.
 Peki siz ne düşünüyorsunuz bu fondöten hakkında ?  
Başka bir yazıda görüşmek üzere 
Güzel kalın :)
💕

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM