Maybelline The Rocket Volum Exspress Maskara Yorumlarım


Maybelline The Rocket Volum Exspress Maskara 

İyi Geceler A Dostlar !

Bugün yine bir maskara yazısıyla karşınızdayım valla diyeceğim o ki ben bu maskarayı ömrü biallah almayı düşünmüyordum, lakin hediyeleşme etkinliğinden eşim olan sevgili Emel benim hediye kutuma koymuştu. Öncelikle deneme fırsatı verdiği için teşekkür ediyorum.
Gelelim neden almayacağıma bu tarz tombul fırçaları hiç sevmiyorum ürünü uç kısımda biriktiriyorlar ve hiç volüm verdiklerini düşünmüyorum. Ayrıca daha önceki blogger arkadaşlarımdan görüyordum kirpikler hiç de iyi durmuyordu.  Neyse bu şekilde benimde deneyimlerimi görmüş olacaksınız :)

Maybelline The Rocket Volum Exspress Maskara 

Öncelikle maybelline the rocket volum exspress maskara'nın fırçasından bahsedeyim tombul plastik olan kılları oldukça kısa ve sert bir yapıya sahip, uygulama sırasında gözü acıtabiliyor. Birinci katta çok az etkisini gördüm bu hale gelene kadar sürekli maskarayı yeniledim diyebilirim. 

maskara, volumlü kirpikler, uzun kirpik,
Maybelline The Rocket Volum Exspress Maskara 

En sevdiğim yanı alt kirpiklerime verdiği uzunluk diyebilirim, kirpiklerimi güzelce tarayıp uzattı üçüncü katta volümü yakaladım. verdiği siyahlıkta başarılı, gün içerisinde akma falan yapmıyor amaaa kirpiklerimi temizleme işlemi işkenceye dönüştüğünü de belirtmek istiyorum. Normalde kirpiklerim dökülmez ama bu maskarıyı kullandığım gün en az 3-4 tane kirpiğim dökülüyor gerçekten bu çok can sıkıcı, onun dışında idare eder, ben bu maskaraya bu şekilde şans vermiş oldum ama bundan sonra 15, 16 lira ya kıyıp da bu maskarayı almam. 
Benim maybelline the rocket volum exspress maskarayla maceram bu şekildeydi sizler kullandınız mı, ne düşünüyorsunuz bu maskara hakkında ?
Okuduğunuz için teşekkür ederim:) 
Başka bir yazıda görüşmek üzere 
Hoşçakalın :)
Leyla 
💋

Yorumlar

  1. Benim de yorumlarım seninkine benzer olmuştu bu maskara ile ilgili. Maybelline'in çok daha güzel rimelleri var kesinlikle. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. maybellinne rimelde genelde iyi ama benimde almam dediklerim var..
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. What!!! Wha a great impact!!! I have used two Maybelline mascaras so far, they were quite good, despite now I'm in love with Marc Jacobs Velvet Noir. Have you tried th the false lash?

    YanıtlaSil
  4. Çok geçmiş zamanda kullanıp memnun kalamamıştım. Maybelline rimellerinde bence genel olarak bir temizleme sorunu var..

    YanıtlaSil
  5. bu rimeli sanırım yıllar önce kullanmıştım elimdekiler bitince gene bir dönüş yapmak istiyorum özledim sanırım :)

    YanıtlaSil
  6. Ahh kirpikleri dökmesi kötü.Aslında güzel volüm vermiş ama giden kirpikler için bence deymez.

    YanıtlaSil
  7. Ben sevmiştim. Temizleme sorun oldu mu hatırlamıyorum ama Hindistan cevizi yağını denemeni tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  8. What is going on with these brushes? They're weird so often right now - I love rather traditional brushes... I remove my eye- makeup with Yves Rocher remover with this blue flower I forgot English name... Is very good ever :-)

    YanıtlaSil
  9. Excelente!! Gostamos muito ♡

    YanıtlaSil
  10. Ben kullandığımda akmıştı farklı rimellerle zor bitirmiştim. :( Ama izin kirpiklerinizde çok güzel bir etki bırakmış :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM