Kayıtlar

Nisan, 2017 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Sleek Face Contour Kiti Yorumlarım

Resim
                      Herkese Merhaba :)  Artık yaz geldiğine göre sizleri, özellikle de makyaja yeni adım atmış olanları  harika bir kontur paletiyle tanıştırmak istiyorum. Yeni başlayanlar için krem ürünler biraz daha riskli olabileceğinden,  yüze toz ürünlerle sade ve doğal bir şekilde boyutlandırma yapabilirler, oldukça pratik bir ürün diyebilirim.  Ben kontur kitinin ambalajının şıklığından ve kaliteli olmasından bahsetmeden geçemeyeceğim, oldukça sağlam olan ambalajı seyahatlerimizde çantamız da gönül rahatlığıyla yanımızda taşımaya oldukça elverişli.  Paletin bir tarafı bronzer bir tarafı aydınlatıcı dan oluşuyor. Bendeki light rengi, açıkçasını söylemek gerekirse kontur bölümünü deneyip de almaya  öyle karar verdim. Kontur kiti içerisindeki bronzer ve aydınlatıcı oldukça yumuşak yapıya sahipler istediğiniz makyaj gereciyle kolayca uygulayabilmek mümkün. Kontur'ü yatık tarzda bir fırçayla uygularken aydınlatıcıyı ise favorim olan eklips

Pastel Day Long Lıpcolor 20

Resim
Pastel Day Long Lıpcolor 20  Herkese Merhaba ! Son zamanlarda hiç dudak ürünü paylaşmadığımı fark ettim. Benim en sevdiklerimden olan pastel day long serisinden 20 numarayı nihayet yayınlama fırsatı buldum.  Ben diğer renklerini denemedim ama bu rengi deneyip aldığım için çok huzurluyum, günlük hayatta sürekli çantamda bulunduruyorum. Pastel Day Long Lıpcolor 20  Gördüğünüz gibi rengi soluk bir gül kurusu, Joker bir renk olduğunu düşünüyorum ki bütün ten renklerine çok yakışacaktır. Rujun sürümü oldukça kolay kesinlikle dudakta pütürlü bir görüntü bırakmıyor ve dudağı aşırı kuru göstermiyor. Gün içerinde sadece bir defa tazelemeşimdir bir şeyler yiyip içmediğim sürece de kalıcılığı yeterli bana,  Fiyatı da 21 liraydı sanırım,  Ben bu rujların yapılarını çok beğendiğim için diğer renklerini de almayı düşünüyorum sizce hangisi almalıyım ?  Geldik yazımın sonuna okuduğunuz için teşekkür ederim. Esen Kalın :)

İnecto Naturals İle Saç Bakım Rutinim

Resim
İnecto Naturals  Herkese Merhaba   Uzun bir aradan sonra nihayet buluşabildik, inanın o kadar çok yazılacak ürün birikti ki bir türlü fırsat bulup da yazamıyorum, ama bundan sonra seri yazılarıma geri dönüş yapıyorum diyebilirim. Gelelim günün yazısına, başlıktan da anlayacağınız üzere bugün sizlere uzun zamandır bu şekilde devam eden saç bakım rutinimden bahsedeceğim. İnecto markası  bir ingiliz menşeili olup gratis aracılığıyla ülkemizde yerini almış durumda, ürünlerinin %90 nı organik içerikli hindistan cevizi yağı içermekte, ben günlük hayatta hindistan cevizi yağını sıklıkla kullanırım, kokusunu da bayılırım. Doğal bir parfüm olduğunu düşünüyorum. İnecto ürünleri anti alerjik olup pvc ve paraben gibi zararlı maddeler içermiyor. Üstelik hayvanlar üzerinde test yapmadığını da vurgulamak isterim. İnecto markasının  saç ürünleri dışında, vücut, el ve tırnak ürünleri de mevcut.  Marka hakkındaki ayrıntılı bilgilerden sonra ürünleri hakkında ki yorumlarıma geçmek istiyorum.