İnecto Naturals İle Saç Bakım Rutinim

Saç kremi, inecto, gratis, saç bakımı, saç krıkları, kuru saç
İnecto Naturals 

Herkese Merhaba 

 Uzun bir aradan sonra nihayet buluşabildik, inanın o kadar çok yazılacak ürün birikti ki bir türlü fırsat bulup da yazamıyorum, ama bundan sonra seri yazılarıma geri dönüş yapıyorum diyebilirim. Gelelim günün yazısına, başlıktan da anlayacağınız üzere bugün sizlere uzun zamandır bu şekilde devam eden saç bakım rutinimden bahsedeceğim. İnecto markası  bir ingiliz menşeili olup gratis aracılığıyla ülkemizde yerini almış durumda, ürünlerinin %90 nı organik içerikli hindistan cevizi yağı içermekte, ben günlük hayatta hindistan cevizi yağını sıklıkla kullanırım, kokusunu da bayılırım. Doğal bir parfüm olduğunu düşünüyorum.
İnecto ürünleri anti alerjik olup pvc ve paraben gibi zararlı maddeler içermiyor. Üstelik hayvanlar üzerinde test yapmadığını da vurgulamak isterim. İnecto markasının  saç ürünleri dışında, vücut, el ve tırnak ürünleri de mevcut. 
Marka hakkındaki ayrıntılı bilgilerden sonra ürünleri hakkında ki yorumlarıma geçmek istiyorum.

Saç kremi, inecto, gratis, saç bakımı, saç krıkları, kuru saç

Benim elimde şuan da saç kremi, saç serumu ve  saç yağı var  deneyimlerim şu şekilde; 


                      Saç kremi, inecto, gratis, saç bakımı, saç krıkları, kuru saç

Saç kremi, Saç kreminin kuru ve kabaran saçlara çok iyi geldiğini belirtmek isterim. Saçlarımı iyice yıkadıktan sonra nemli, ıslak saçıma uygulayıp 1,2 dk boyunca masaj yaparak uyguluyorum. Ilık suyla da duruluyorum, saç kremi saçlarımı o kadar yumuşak yapıyor ki tarağa dokunmadan saçlarımın arasından kayıp gidiyor resmen, saçlarımın kabarmasını engellediği doğru ayrıca kuru görüntüyü kesinlikle yok ediyor diye bilirim. kokusunu söylemiyorum bile muhteşem kokuyor ve diğer kullandığım kremlere göre daha kalıcı olduğunu düşünüyorum. 
Fiyatı, 10,90 TL

Saç kremi, inecto, gratis, saç bakımı, saç krıkları, kuru saç

Saç Serumu; Benim saçlarımın sorunum kesinlikle uçlarda olduğundan bu serum tam bana göre diyebilirim çünkü tamamen uçlara odaklı bir ürün. Saçların kurumasını ve kabarmasını engelliyor ve tamamen pürüssüzleştiriyor ben bu serumu daha çok saçlarım kuruyken kullanıyorum. Bezelye büyüklüğünde serumu elime alıp uçlarına odaklanarak uyguluyorum. Kesinlikle etkisi olan bir serum diyebilirim yapısı o kadar yumuşak ki saçlarda ağırlık yapmayıp kadifemsi bir his bırakıyor.
Fiyatı;12,90 TL

Saç kremi, inecto, gratis, saç bakımı, saç krıkları, kuru saç

Saç Bakım Yağı; Yine kuru ve kabaran saçlara veda etmemiz için üretilen bir ürün daha, organik hindistan cevizi yağı içeren  saç yağı oldukça yumuşak bir yapıda olup saçlara ağırlık hissi vermiyor. Genellikle ıslak ve nemli saça  bezelye tanesi büyüklüğünde alıp saça boydan uyguluyoruz, tabi miktar saçın uzunluğuna göre arttırılabilir. Saçların kolay taranmasını sağlarken, parlak ve canlı  görünüme kavuşturuyor. Kokusu da oldukça kalıcı diyebilirim. 
Fiyatı; 15,90 TL
Saç için doğal ürünler sevenler, harika ürünler diyebilirim ihtiyaca göre ister tek tek ister set şeklinde kullanın ürünler gerçekten çok başarılı bir o kadar da uygun bence, benim saçlarım kendine geldi resmen belki sizde de işe yarar kullanan arkadaşlar var mı ? yorumlarınızı mutlaka bekliyorum 
Esen kalın :)

Yorumlar

  1. Saç serumunu merak ettim özellikle, aklımda olsun! Çünkü benim de sorunum uçlarda... sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Güzelmiş bende denemek isterim .Gratise uğramak lazım.

    YanıtlaSil
  3. İçeriğinin temiz olması ve fiyatlarının makul olması iyiymiş..

    YanıtlaSil
  4. Bu markayi hiç duymamistim canim. Temiz içerikli olmasi çok iyiymis 😊

    YanıtlaSil
  5. these products look pretty good :)

    YanıtlaSil
  6. Markayı daha önce duymadım ve kullanmadım ama bu güzel yorumlarından sonra denk gelirsem alırım. Yaz yaklaşırken saçlarımın özel bir bakıma ihtiyacı var.

    YanıtlaSil
  7. Yağını aldım kullanıyorum. 9.90 tl idi. Kokusu çok güzel. 😇😇😇 saçlarım yumuş yumuş oldu.

    YanıtlaSil
  8. Kokusu gerçekten güzel. Kokuya çok önem veriyorum bende liquit keratin ürünleri var doğal kokusu olduğunu söylediler parfümünü bulsam alacağım o kadar aşık oldum saçlarımı da mis gibi yapıyor :)

    YanıtlaSil
  9. Saç kremi ile şampuan karışık mı

    YanıtlaSil
  10. Kullandığım en iyisi diyebilirim, çünkü saç uçlarimi onardı ve saçlarim canlandı, rengiyle olsun bana göre uzamasında da yardımcı oldu diye bilirim. Bence Harika bir ürün, saçta yağlılık hissi bırakmıyor bu yönüne bayılıyorum.

    YanıtlaSil
  11. bende inecto serisini kullanıyorum saçlarım avuç avuç dökülüyordu bu seri sayesinde neredeyse hiç dökülmüyor teşekkürler inecto..

    YanıtlaSil
  12. Günlük saç bakımı yapmak zorunda kalıyorum çünkü saçlarıma sürekli işlem yapıyorum her gün şekil vermem gerekir bu sebeple bakımın da iyi olması ve saçlarımı koruması gerekiyor doğal keratin kullanıyorum saçlarım için farklı farklı ürün kullanarak uğraşmama gerek kalmıyor uzun zamandır patentli keratin sayesinde sayesin de saçlarım hep bakımlı ve sağlıklı şekil veremeden çıktığım zamanlar da bile hoş görünüyor hep.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM