Wet n Wild Megalast Likit Mat Ruj - Rebel Rose

             


Herkese Merhaba !

Bugün sizlere son zamanlarda favorim olan, wet n wild markasının likit mat rujlarından rebel rose renginden bahsetmek istiyorum. Bu markanın en sevdiğim özelliği tabi ki '' crueltyfree''  yani hayvanlar üzerinde test yapmıyor olması. Bir çok ürününü kullanıyorum gerçekten oldukça başarılılar son zamanlarda ülkemize gelen likit rujlarını da oldukça merak ediyordum neyse bana en uygun renk olanı denemiş oldum, şimdi birlikte inceleyelim.

Rebel Rose

Deneme fırsatı bulduğum ilk rengi günlük hayatta sürekli tercih ettiğim gül kurusu tonlarında ki rebel rose rengi gerçekten tüm tenlere yakışacağını düşündüğüm bir renk, 



Ucundaki süngerli aplikatörü sayesinde sürümü oldukça kolaylaşıyor. Rujun formülü şahane dudağa sürünce çok fazla ıslak durmayan hatta hemen kuruyan bir yapısı var ayrıca dudağı kurutmuyor aksine pürüzsüz bir görüntü veriyor. Bu rujun diğer sevdiğim özelliği ise kalıcılığı  sürdükten yaklaşık 7 - 8 saat sonra yedim, içtim ve hala muhteşem bir şekilde duruyordu. Kesinlikle şimdiye kadar kullandığım en iyi likit mat ruj olarak ilan ettim kendisini ayrıca diğer renklerini de mutlaka alacağım. Benim yorumlarım bu kadardı sizler kullandınız mı , nasıl buldunuz ? 
bir sonraki yazımda görüşmek üzere 
Sevgilerimle 
:)

Yorumlar

  1. bu markanın likit mat rujlarından daha denemedim aklımda olsun indirimde yakalayınca alayım...

    YanıtlaSil
  2. Bir rujda en önem verdiğim özelliği kalıcılığı. likit rujları genelde sevmem ama yorumundan sonra bu markaya bir şans vereceğim. Teşekkürler :-)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM